Minor din Cuzăplac, reținut pentru tâlhărie Reviewed by CD on . Polițiștii Postului de Poliție Cuzăplac au identificat și prins, luni, 5 martie a.c., un minor de 17 ani, bănuit că a tâlhărit o femeie din comuna Cuzăplac. Fap Polițiștii Postului de Poliție Cuzăplac au identificat și prins, luni, 5 martie a.c., un minor de 17 ani, bănuit că a tâlhărit o femeie din comuna Cuzăplac. Fap Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor din Cuzăplac, reținut pentru tâlhărie

Minor din Cuzăplac, reținut pentru tâlhărie

Minor din Cuzăplac, reținut pentru tâlhărie

Polițiștii Postului de Poliție Cuzăplac au identificat și prins, luni, 5 martie a.c., un minor de 17 ani, bănuit că a tâlhărit o femeie din comuna Cuzăplac. Fapta a fost comisă în jurul orei 11.00, într-un magazin de pe raza comunei.

În fapt, la data menționată, Poliția a fost sesizată de o femeie din comuna Cuzăplac despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, un tânăr a strâns-o cu brațul de gât, iar dintr-un sertar a sustras suma de 75 de lei, după care a părăsit locul faptei.

Cu ocazia verificărilor efectuate de oamenii legii, persoana bănuită de fapta comisă a fost prinsă la scurt timp, pe raza comunei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, minorul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie .

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale a acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus