Microbuz răsturnat în şanţ, într-o curbă deosebit de periculoasă (VIDEO) Reviewed by CD on . Un accident de circulaţie s-a petrecut vineri după-amiază, într-o curbă deosebit de periculoasă de pe drumul E81, la ieşirea din Zalău spre Cluj, după ce şoferu Un accident de circulaţie s-a petrecut vineri după-amiază, într-o curbă deosebit de periculoasă de pe drumul E81, la ieşirea din Zalău spre Cluj, după ce şoferu Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Microbuz răsturnat în şanţ, într-o curbă deosebit de periculoasă (VIDEO)

Microbuz răsturnat în şanţ, într-o curbă deosebit de periculoasă (VIDEO)

Microbuz răsturnat în şanţ, într-o curbă deosebit de periculoasă (VIDEO)

Un accident de circulaţie s-a petrecut vineri după-amiază, într-o curbă deosebit de periculoasă de pe drumul E81, la ieşirea din Zalău spre Cluj, după ce şoferul unui microbuz de transport marfă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. În autovehicul nu se aflau alţi pasageri.

La faţa locului au ajuns imediat echipajele de poliţie. Agentul şef principal de poliţie din cadrul Poliţiei Rutiere Sălaj, Constantin Baidoc, ne-a declarat, la faţa locului, că se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul rutier. „Vineri, la ora 16.30, a avut loc o tamponare pe drumul E81, în apropiere de cabana Brădet, în care conducătorul auto, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului şi, derapând, s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Şoferul, un tânăr de 28 de ani, a refuzat transportul la Unitatea de Primire a Spitalului Judeţean, nesuferind leziuni grave”, ne-a declarat Constantin Baidoc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor şoferului rănit, în timp ce pompierii militari au deconectat bateria microbuzului pentru a evita producerea unui scurtcircuit la motor.

Proprietarul maşinii a afirmat că a împrumutat microbuzul tânărului de 28 de ani, pentru a transporta mobilă de la Cluj la Zalău. Din păcate, pagubele vor trebui suportate de către şofer, deoarece microbuzul nu este asigurat CASCO.

M. O.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus