„Mărţişoare pentru mame”, la Zalău Reviewed by CD on . A devenit o tradiţie ca, anual, în preajma zilei de 8 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor să aibă loc un recital muzical oferit în dar, tuturor doamnelor A devenit o tradiţie ca, anual, în preajma zilei de 8 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor să aibă loc un recital muzical oferit în dar, tuturor doamnelor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Mărţişoare pentru mame”, la Zalău

„Mărţişoare pentru mame”, la Zalău

„Mărţişoare pentru mame”, la Zalău

A devenit o tradiţie ca, anual, în preajma zilei de 8 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor să aibă loc un recital muzical oferit în dar, tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municpiul Zalău.

În cadrul spectacolului muzical – coregrafic „Mărţişoare pentru mame”, organizat de Primăria municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură, care a avut loc marți, 5 martie, au oferit mărțișoare muzicale soliștii vocali: Denisa Minodora Rolnic, Claudiu Costinaş, Andreea Vălean Indrecan, Aurora Moga Popovici, Rodica Pop Seling, Ileana Domuţa Mastan, Vasile Coca și Petrică Mureşan.

De asemenea, pe scena Casei de Cultură au evoluat membrii Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum” şi Ansamblul Folcloric de Copii ”Columna”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus