Luceafărul Bălan rămâne ultima clasată în seria a V-a Reviewed by CD on . Luceafărul Bălan nu a găsit drumul spre victorie și a pierdut din nou, scor 1 - 3, pe propriul teren, în fața echipei AFC Odorheiul Secuiesc. Luceafărul Bălan - Luceafărul Bălan nu a găsit drumul spre victorie și a pierdut din nou, scor 1 - 3, pe propriul teren, în fața echipei AFC Odorheiul Secuiesc. Luceafărul Bălan - Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Luceafărul Bălan rămâne ultima clasată în seria a V-a

Luceafărul Bălan rămâne ultima clasată în seria a V-a

Luceafărul Bălan rămâne ultima clasată în seria a V-a

Luceafărul Bălan nu a găsit drumul spre victorie și a pierdut din nou, scor 1 – 3, pe propriul teren, în fața echipei AFC Odorheiul Secuiesc.

Luceafărul Bălan – AFC Odorheiul Secuiesc 1 – 3 (0 – 0)

Luceafărul Bălan nu pare să îşi revină nici după schimbarea antrenorului Marius Pașca şi aducerea pe banca tehnică a lui Călin Pop.

În primul său joc la cârma echipei Luceafărul Bălan, Călin Pop, sosit la timonă cu numai câteva zile înaintea jocului cu Odorheiul Secuiesc, nu a avut suficient timp pentru a aduce mari schimbari în jocul echipei din Bălan, iar echipa sa a rezistat în fața harghitenilor doar 45 de minute.

După o primă repriză în care sălăjenii au dominat jocul, AFC Odorheiul Secuiesc a reușit în startul reprizei secunde, prin Gabriel Boldea, care a punctat pentru 0-1 în min.53.
După zece minute de la primul gol al partidei, Raul Brândușe a restabilit egalitatea și a marcat pentru 1 – 1.

Egalitate de pe tabela de scor a rezistat numai cinci minute, deoarece Gabriel Boldea a recidivate în min.68 și a marcat din nou în poarta lui Petcu, iar în minutul 82, la o fază de contraatac, același Gabriel Boldea a marcat golul cu numărul trei al echipei sale, reușind hat-trick-ul.

În urma eșecului de sâmbătă, Luceafărul Bălan rămâne pe ultimul loc în seria a V-a a ligii a III-a la fotbal, cu un singur punct acumulat, iar în runda următoare va avea o misiune grea urmând a se deplasa în județul Maramurereș, pentru duelul cu ACS Fotbal Comuna Recea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus