La Zalău, începe „Festivalul Artelor – Muza Fest” Reviewed by CD on . Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, maratonul de evenimente culturale - "Festivalul Artelor - Muza Fest" este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului S Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, maratonul de evenimente culturale - "Festivalul Artelor - Muza Fest" este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Zalău, începe „Festivalul Artelor – Muza Fest”

La Zalău, începe „Festivalul Artelor – Muza Fest”

La Zalău, începe „Festivalul Artelor – Muza Fest”

Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, maratonul de evenimente culturale – „Festivalul Artelor – Muza Fest” este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, sub egida Consiliului Juudeţean Sălaj. “O experienţă de neuitat pentru iubitorii artelor, a muzicii de calitate. Publicul zălăuan, cât şi cel sălăjean, va avea parte de şase expoziţii de artă, o expoziţie cu tematică istorică, trei recitaluri de muzică clasică şi trei concerte de jazz – blues”, susţin organizatorii.
Participanţii la program sunt artişti invitaţi din ţară şi străinătate, printre ei nume remarcabile ale mai multor genuri artistice: muzicieni şi plasticieni, respectiv fotografi din Canada, Franţa, Ungaria, Bucureşti, Cluj – Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, dar şi din judeţul Sălaj.
La fel ca şi la ediţia precedentă, “Muza Fest” depăşeşte şi în acest an graniţele judeţului prin susţinerea unei expoziţii de artă sălăjeană la Galeria Horeb din Cluj – Napoca. “La toate evenimentele festivalului accesul este gratuit, strategia noastră fiind facilitarea necondiţionată a accesului la cultură. Aşteptăm publicul format până acum, cel fidel , dar şi pe cei care nu ştiau până acum de acest festival sau nu apreciau artele în mod deosebit. Nu vor lipsi ambientele artelor plastice din spaţiile de expunere ale Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, recitalurile de pian şi muzică clasică la sala de concerte ale aceluiaşi locaş de cultură, precum şi la biserica romano – catolică din centrul oraşului. Nu va lipsi atmosfera energizantă şi aprinsă a concertelor de blues şi jazz, susţinute anul acesta la Vila Vlad şi la Hotel Royal”, au mai precizat organizatorii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus