La târg la Surduc (duminică, 26 octombrie) Reviewed by CD on . Primăria comunei Surduc și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Consiliului Județean Sălaj, organizează manifestarea LA TÂRG LA SURDUC, care Primăria comunei Surduc și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Consiliului Județean Sălaj, organizează manifestarea LA TÂRG LA SURDUC, care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La târg la Surduc (duminică, 26 octombrie)

La târg la Surduc (duminică, 26 octombrie)

La târg la Surduc (duminică, 26 octombrie)

Primăria comunei Surduc și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Consiliului Județean Sălaj, organizează manifestarea LA TÂRG LA SURDUC, care va avea loc duminică, 26 octombrie 2014, începând cu ora 13,30, la Căminul cultural din localitatea Surduc.
Manifestarea, un târg cultural, aflat la prima ediție, își propune să pună în valoare zestrea culturală și a tradițiilor de pe Valea Someșului. În acest sens, au fost invitați să participe grupuri și ansambluri folclorice, meșteri și rapsozi populari, producători de diverse produse tradiționale din comunele sălăjene de pe Valea Someșului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus