IPJ Sălaj recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din structura MAI Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie, Şcolile de Agenţi de Poliţie şi pe locurile M. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie, Şcolile de Agenţi de Poliţie şi pe locurile M. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»IPJ Sălaj recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din structura MAI

IPJ Sălaj recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din structura MAI

IPJ Sălaj recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din structura MAI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie, Şcolile de Agenţi de Poliţie şi pe locurile M.A.I. în Instituţiile de învăţământ superior ale MapN şi Academia Naţională de Informaţii, sesiunea 2017, astfel:

1. a) învăţământ cu frecvenţă – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, 270 locuri la Ordine şi Siguranţă Publică (din acestea fiind alocate 8 locuri pentru romi, 6 locuri maghiari şi 4 locuri alte minorităţi), 10 locuri Poliţie de Frontieră IGPF, şi la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative-Drept 85 de locuri I.G.P.R. din care 70 locuri la Drept şi 205 locuri

b) învăţământ cu frecvenţă redusă (personal M.A.I.)- Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti 38 locuri I.G.P.R. şi 7 locuri I.G.P.F.– Ordine şi Siguranţă Publică.

2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 500 locuri agenţi de poliţie bărbaţi şi femei, (din acestea fiind alocate 14 locuri pentru romi şi 8 locuri pentru alte minorităţi).

3. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 150 locuri agenţi de poliţie bărbaţi şi femei, din acestea fiind alocate 6 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi.

4. Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 120 locuri agenţi de poliţie bărbaţi şi femei, din acestea fiind alocate 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi.

5. Academia Tehnică Militară Bucureşti – 38 locuri (diverse specializări).

6.Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”- Sibiu – 22 locuri (diverse specializări).

7. Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – 14 locuri

8. Şcoala Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 12 locuri.

Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile MAI se primesc la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, str. Tudor Vladimirescu, nr. 14, Zalău, în zilele de LUNI şi MARŢI, în intervalul orar 9.00 – 13:00.

Informaţii suplimentare la telefon – 0260/602235

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus