Infracţiuni silvice comise la Tămașa și Agrij Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cuzăplac, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în data de 04 februarie, la ora 12.00, K. Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cuzăplac, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în data de 04 februarie, la ora 12.00, K. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Infracţiuni silvice comise la Tămașa și Agrij

Infracţiuni silvice comise la Tămașa și Agrij

Infracţiuni silvice comise la Tămașa și Agrij

Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cuzăplac, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în data de 04 februarie, la ora 12.00, K. Anfrei, de 21 de ani, din localitate, s-a deplasat în pădurea din localitatea Tămașa, de unde a tăiat de pe picior 15 arbori specia cer, nemarcați, pe care i-a transporat cu căruța în judeţul Cluj, unde i-a valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de 535 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele suspectului s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemons.

În aceeaşi zi, poliţiştii Postului de Poliţie Agrij, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în ziua de 5 februarie a.c., Florin V., de 41 ani, din localitate a tăiat fără drept 20 arbori, de esenţă carpen, pe care i-a transportat la domiciliu, folosindu-i pentru foc. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit în urma calculului valoric care va fi întocmit de Ocolul Silvic Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus