Infracţiuni silvice comise la Cuzăplac, Șamșud și Someș Odorhei Reviewed by CD on . Poliţiştii din Cuzăplac s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 11 septembrie 2013, ora 17.00, D. Flaviu, 30 ani, din Gălășeni, a tăiat din p Poliţiştii din Cuzăplac s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 11 septembrie 2013, ora 17.00, D. Flaviu, 30 ani, din Gălășeni, a tăiat din p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Infracţiuni silvice comise la Cuzăplac, Șamșud și Someș Odorhei

Infracţiuni silvice comise la Cuzăplac, Șamșud și Someș Odorhei

Infracţiuni silvice comise la Cuzăplac, Șamșud și Someș Odorhei

arbori taiatiPoliţiştii din Cuzăplac s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 11 septembrie 2013, ora 17.00, D. Flaviu, 30 ani, din Gălășeni, a tăiat din pădurea care-i aparține Primăriei Cuzăplac, un arbore specia fag, cu diametrul de 62 cm, verde și nemarcat cu ciocanul silvic, pe care l-a transportat la domiciliul său, cauzând un prejudiciu în valoare de 804,20 de lei. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru tăiere ilegală și furt de material lemnos.

Poliţiştii din Șamșud s-au sesizat din oficiu despre faptul că L. Gheorghe, 25 ani, din localitate, a tăiat şi sustras, în data de 16 septembrie 2013, un număr de 24 arbori specia carpen din pădurea Asociaţiei proprietarilor de păduri persoane fizice Şamşud. S-a întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală şi furt de arbori, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

În data de 28 septembrie 2013, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Someş Odorhei s-i-au prins în flagrant pe B. Dionisie, 26 ani, N. Atila, 16 ani, G. Ciprian, 25 ani, K. Sergiu, 20 ani, V. Virgil, 26 ani, L. Anton, 25 ani, D. Iacob, 32 ani, D. Diego, 16 ani, D. Fernando, 13 ani, toţi din Jibou, care tăiaseră de pe picior 31 arbori esenţă goron, fag, cer şi carpen din pădurea privată ce aparţine de unei societăţi comerciale. Lemnul fusese încărcat în 5 căruţe, însă în momentul în care bărbaţii au fost surprinşi de poliţişti, 3 căruţe au rămas pe loc şi au fost descărcate. Celelalte două au fost ajunse pe drum şi descărcate în curtea unei ferme. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală şi furt de arbori, prejudiciul urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus