Inconștiență: Șoferi fără permis, depistați în trafic de polițiștii din Sălaj Reviewed by CD on . În data de 30 august, poliţiştii  Postului de Poliţie Sîg, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, pe DJ 191D, prin l În data de 30 august, poliţiştii  Postului de Poliţie Sîg, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, pe DJ 191D, prin l Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Inconștiență: Șoferi fără permis, depistați în trafic de polițiștii din Sălaj

Inconștiență: Șoferi fără permis, depistați în trafic de polițiștii din Sălaj

Inconștiență: Șoferi fără permis, depistați în trafic de polițiștii din Sălaj

În data de 30 august, poliţiştii  Postului de Poliţie Sîg, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, pe DJ 191D, prin localitatea Tusa, l-au surprins pe T. Florin în vârstă de 32 ani, din localitate, conducând autoturismul proprietate personală, fără a poseda permis de conducere. Tot conducând  fără permis a fost prins şi V. Ştefan, de 59 ani, din localitatea Tusa. Bărbatul, conducea mopedul fără a poseda permis de conducere şi numai atât, acesta era şi neînregistrat.

Un alt conducător auto,  Romeo L., de 40 ani, din localitatea Inău, a fot surprins de poliţiştii jibouani tot în ziua de 30 august, ora 16:46, în timp ce conducea prin localitate tractorul proprietate personală, fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie.

Ziua de 30 august a fost cu ghinion şi pentru Dorel B., de 37 ani, din localitatea Valcău de Jos, care a fost identificat în trafic de poliţiştii şimleuani, conducând autoturismul prin localitate, fără a poseda permis de conducere.

Dimineaţa, la ora 10:05, a fost identificat în trafic pe bulevardul Mihai Viteazu, şi Ş. Ionuţ, de 14 ani, din Zalău,conducând mopedul fără a poseda permis de conducere.

În aceeaşi zi, poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu, l-au depistat pe DJ 108 N, pe direcţia Mesteacănu – Băbiu, pe Radu M., de 47 ani din judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere.

În toate cazurile, oamenii legii au întocmit pe numele şoferilor acte premergătoare începerii urmăriri penale pentru comiterea infracţiunilor prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus