Incendiu în Sighetu Silvaniei. O femeie a ajuns cu arsuri la spital Reviewed by CD on . Joi după masă, la ora 17.43, Detaşamentul de pompieri Zalău şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu la o casă în localitatea Sighetu Sil Joi după masă, la ora 17.43, Detaşamentul de pompieri Zalău şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu la o casă în localitatea Sighetu Sil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Sighetu Silvaniei. O femeie a ajuns cu arsuri la spital

Incendiu în Sighetu Silvaniei. O femeie a ajuns cu arsuri la spital

Incendiu în Sighetu Silvaniei. O femeie a ajuns cu arsuri la spital

Joi după masă, la ora 17.43, Detaşamentul de pompieri Zalău şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu la o casă în localitatea Sighetu Silvaniei.
În urma incendiului s-a înregistrat o victimă (o femeie de 83 de ani) cu arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 40% din corp), care a fost asistată de către echipajul SMURD Sărmășag și un echipaj al ambulanței cu medic, persoana a fost transportată la UPU SMURD Zalău.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (jar nestins căzut pe pardoseală dintr-un mijloc de încălzit-sobă). Au ars bunurile dintr-o cameră, uşi, geamuri, tavanul unei camere, incendiul a afectat şi celelalte camere ale imobilului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus