In Salaj: Viitorul Zalau domina, din nou, fotbalul juvenil Reviewed by CD on . Clubul manageriat de Daniel Sabou a castigat in acest an patru din cele sase competitii oficiale, rezervate grupelor de copii si juniori Exceptand Campionatul N Clubul manageriat de Daniel Sabou a castigat in acest an patru din cele sase competitii oficiale, rezervate grupelor de copii si juniori Exceptand Campionatul N Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»In Salaj: Viitorul Zalau domina, din nou, fotbalul juvenil

In Salaj: Viitorul Zalau domina, din nou, fotbalul juvenil

Clubul manageriat de Daniel Sabou a castigat in acest an patru din cele sase competitii oficiale, rezervate grupelor de copii si juniori

Exceptand Campionatul National de juniori republicani A si B, de unde Viitorul Zalau s-a retras in acest sezon, iar celelalte doua echipe, FC Zalau si Luceafarul Balan nu au facut o figura prea frumoasa, clubul manageriat de Daniel Sabou a castigat patru din cele sase competitii organizate in judet, la nivel de copii si juniori. Primele competitii castigate de Viitorul Zalau au fost Memorialul „Gheorghe Ola” si Memorialul „Gheorghe Ene”, la a caror faze zonale, clubul zalauan a participat deja. Cupa „Hagi-Danone” a fost castigata de Sportul Simleu, care a participat in luna aprilie la faza zonala de la Baia Mare. Din celelalte trei competitii ramase, Campionatele Nationale de juniori C, D si E, primele doua au fost castigte de Viitorul Zalau la nivel de judet, iar competitia rezervata juniorilor E a fost castigata de FC Zalau, care va participa astfel, in premiera, la un turneu zonal cu o grupa de copii. „Incercam sa facem o figura frumoasa, chiar daca am cazut intr-o grupa foarte grea, cu LPS Bihorul Oradea si Universitatea Cluj. Am incredere in copii, chiar daca nivelul campionatului din judetul nostru este mult sub cele din alte judete. Noi avem echipe foarte putine in judet, care participa in competitiile de copii si juniori, iar acest lucru ne dezavantajeaza mult. Vom incerca insa pe viitor sa schimbam sistemul de desfasurare, pentru a avea mai multe meciuri jucate”, ne-a declarat antrenorul grupei E de juniori de la FC Zalau, Alexandru Pop, care este si coordonatorul Centrului de Copii si Juniori.

Grupa de juniori E de la FC Zalau va participa la faza zonala incepand de azi, turneul desfasurandu-se la Bistrita.

Va urma saptamana viitoare, in perioada 22 – 25 mai, la Satu Mare, faza zonala rezervata juniorilor D, unde Salajul va fi reprezentat de Viitorul Zalau, clubul zalauan urmand sa participe si in perioada 2 – 5 iunie, la turneul zonal de juniori C. „Exista o unda de regret ca nu am reusit sa castigam faza judeteana si la Cupa Hagi-Danone, insa, totusi, cred ca sa castigi patru competitii din sase la nivel de judet nu este o intamplare. Ma bucur ca am reusit si in acest an sa castigam la atatea grupe si ii felicit pe copii pentru evolutiile avute. Felicit si celelalte echipe care au castigat celelalte doua competitii, Sportul Simleu si FC Zalau. Pana la urma, cel mai important este sa facem cu totii o figura frumoasa la faza zonala, pentru ca acolo se vede adevarata valoare a fiecarei echipe. Nu este o lauda, ci o realitate faptul ca in ultimii ani doar clubul nostru s-a calificat la turnee finale”, a precizat managerul clubului Viitorul, Daniel Sabou.

De mentionat ca inca nu s-a incheiat campionatul de juniori din Liga a IV-a, unde, in sezonul trecut, Salajul a fost reprezentat de CS Barcau Nusfalau, echipa care, foarte probabil, va castiga si in acest an campionatul judetean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus