Iluminatul public stradal din Zalău va fi extins și modernizat Reviewed by CD on . În acest sens, astăzi, 01 octombrie 2018, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a mai semnat un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile (P În acest sens, astăzi, 01 octombrie 2018, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a mai semnat un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile (P Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Iluminatul public stradal din Zalău va fi extins și modernizat

Iluminatul public stradal din Zalău va fi extins și modernizat

Iluminatul public stradal din Zalău va fi extins și modernizat

În acest sens, astăzi, 01 octombrie 2018, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a mai semnat un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile (POR axa 3.1C), pentru proiectul: ”Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public din municipiul Zalău. Etapa I”.

Valoarea totală a contractului este în valoare de 23.099.159,17 lei, din care fonduri atrase 22.437.964,18 lei. Data estimată de începere a lucrărilor este aprilie 2019 cu o durată de 12 luni, după finalizarea procedurilor de achiziție.

”Este un proiect important care continuă tranziția către gestionarea inteligentă a energiei și a utilizării acesteia din surse regenerabile în infrastructurile publice.”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus