Hoți din Letca, reţinuţi de poliţişti Reviewed by CD on . Doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi din anexe gospodăreşti, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Faptele au f Doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi din anexe gospodăreşti, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Faptele au f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoți din Letca, reţinuţi de poliţişti

Hoți din Letca, reţinuţi de poliţişti

Hoți din Letca, reţinuţi de poliţişti

Doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi din anexe gospodăreşti, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Faptele au fost comise în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019, în comuna Letca. Cei în cauză au fost reţinuţi.

Cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Letca au stabilit că, în noaptea de 20 spre 21 decembrie 2018, respectiv 4 spre 5 ianuarie 2019, cei doi, ambi din comuna Letca, au pătruns în anexele gospodăreşti a doi localnici de unde au sustras mai multe bunuri (aparat de sudură, băuturi alcoolice, carburant, bunuri alimentare etc.), cauzând un prejudiciu de 10.000 lei.

Până în prezent, din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 20 %.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei în cauză au fost reţinuti, miercuri, 16 ianuarie a.c., iar joi, 17 ianuarie a.c., vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus