Hoți de 11 și 8 ani, depistați de jandarmi în Gâlgăul Almașului Reviewed by CD on . Duminică, 06 august 2017, pe timpul desfăşurării unui spectacol cultural-artistic în Gălgăul Almaşului, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Ziua Cânepii”, j Duminică, 06 august 2017, pe timpul desfăşurării unui spectacol cultural-artistic în Gălgăul Almaşului, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Ziua Cânepii”, j Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoți de 11 și 8 ani, depistați de jandarmi în Gâlgăul Almașului

Hoți de 11 și 8 ani, depistați de jandarmi în Gâlgăul Almașului

Hoți de 11 și 8 ani, depistați de jandarmi în Gâlgăul Almașului

Duminică, 06 august 2017, pe timpul desfăşurării unui spectacol cultural-artistic în Gălgăul Almaşului, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Ziua Cânepii”, jandarmii din cadrul plutonului Jibou au fost sesizaţi cu privire la sustragerea unei borsete conţinând un telefon în valoare de 1200 lei şi suma de 50 lei.
În urma verificărilor, jandarmii au depistat făptuitorii: două persoane de sex feminin cu vîrsta de 11 ani, respectiv 8 ani, ambele domiciliate în localitatea Gâlgăul Almaşului. Telefonul a fost găsit sub o cioată la aproximativ 150 m de locul faptei iar borseta la aproximativ 200 m în pădurea din apropiere.
În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor. Bunurile, în valoare totală de 1250 lei, au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate, un bărbat de 36 de ani din Gâlgăul Almaşului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus