Gospodării inundate în Sălaj Reviewed by CD on . Marţi noaptea, din cauza producerii de fenomene hidrometeorologice periculoase ( avertizare Cod Portocaliu) pe râul Agrij , în dispeceratul ISU Sălaj au fost pr Marţi noaptea, din cauza producerii de fenomene hidrometeorologice periculoase ( avertizare Cod Portocaliu) pe râul Agrij , în dispeceratul ISU Sălaj au fost pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gospodării inundate în Sălaj

Gospodării inundate în Sălaj

Gospodării inundate în Sălaj

Marţi noaptea, din cauza producerii de fenomene hidrometeorologice periculoase ( avertizare Cod Portocaliu) pe râul Agrij , în dispeceratul ISU Sălaj au fost primite mai multe apeluri care semnalau gospodării inundate în localitățile Romita, Românaşi, Jac şi Chichişa.
Pentru evacuarea apei, s-au deplasat imediat 5 echipaje de pompieri (din cadrul Detaşamentului Zalău și a Secţiei de pompieri Jibou) în spijinul UAT-urilor afectate, care au acționat cu motopompe si mijloace specifice la un număr de 40 de gospodării (beciuri, fântăni, curţi, podeţe, grădini etc).
Pentru monitorizarea situației și coordonarea intervențiilor, a fost activată şi grupa operativă a ISU condusa de către inspectorul şef.
Intervenţiile în localitatea Romita s-au desfăşurat pe parcursul nopţii şi au continuat în această dimineaţă când la faţa locului s-a deplasat şi subprefectul judeţului Sălaj, situaţia operativă este în continuă dinamică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus