Gheorghe Tadici nu concepe ca Romania sa rateze calificarea la Olimpiada Reviewed by CD on . "Nationala feminina a Romaniei are obligatia morala de a se califica la Jocurile Olimpice" Cu Gheorghe Tadici pe banca, nationala feminina de handbal a Romaniei "Nationala feminina a Romaniei are obligatia morala de a se califica la Jocurile Olimpice" Cu Gheorghe Tadici pe banca, nationala feminina de handbal a Romaniei Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Gheorghe Tadici nu concepe ca Romania sa rateze calificarea la Olimpiada

Gheorghe Tadici nu concepe ca Romania sa rateze calificarea la Olimpiada

Gheorghe Tadici nu concepe ca Romania sa rateze calificarea la Olimpiada

„Nationala feminina a Romaniei are obligatia morala de a se califica la Jocurile Olimpice”

Cu Gheorghe Tadici pe banca, nationala feminina de handbal a Romaniei obtinea in 2007 calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, dupa ce s-a clasat pe locul patru la Campionatul Mondial din Franta. A fost a doua prezenta a Romaniei la Olimpiada, in ultimii 32 de ani, „tricolorele” ocupand locul opt la finalul celei mai importante competitii din sportul mondial.

Cu Radu Voina pe banca, nationala tarii noastre este acum foarte aproape de a obtine o noua calificare, de aceasta data la Jocurile Olimpice de la Londra, programate in aceasta vara. Fostul selectioner Gheorghe Tadici nu concepe ca echipa Romaniei sa rateze calificarea la Olimpiada de la Londra, afirmand ca fetele pregatite de Radu Voina se pot clasa fara nicio problema pe locul doi la turneul preolimpic din Franta, ceea ce i-ar asigura prezenta la Jocurile Olimpice. „In mod cert putem invinge nationala Muntenegrului, pentru ca vor avea cateva jucatoare lipsa, iar in meciul cu echipa Japoniei nu ar trebui sa ne punem niciun fel de probleme in privinta victoriei. Romania are obligatia morala de a se califica la Jocurile Olimpice. Este adevarat ca interesul echipei nationale este mai important decat al unor echipe de club, chiar de aceea consider ca era o greseala daca am fi jucat luni meciul cu Braila. Fetele riscau sa se accidenteze. Nu m-a interesat niciodata bucataria altora, astfel ca nu ma intereseaza nici pozitia unorcare nu au nicio treaba cu clubul nostru, dar fac tot felul de afirmatii. Pentru echipa nationala este cel mai important examen din acest ciclu olimpic si va trebui tratat ca atare”, a afirmat Gheorghe Tadici.

HC Zalau are doua repezentante la turneul preolimpic din Franta, capitanul Georgiana Ciuciulete si portarul Mirela Nichita, pe care managerul zalauan spune ca le-a recomandat de doi ani la echipa nationala. „Pe Ciuciulete si Nichita le-am recomandat de doi ani la echipa nationala, iar acum merg la turneul preolimpic din postura de debutante. Sunt convins insa ca vor avea o evolutie buna, cum, de altfel au avut si in meciurile cu Coreea de Sud.”.

Romania va sustine primul meci din cadrul turneului preolimpic in aceasta seara, de la ora 20, impotriva Frantei, urmand ca maine, de la ora 20:45, sa intalneasca reprezentativa Muntenegrului. Ultimul meci pentru nationala pregatita de Radu Voina este programat duminica, de la ora 15:15, impotriva Japoniei.

In alta ordine de idei, conducerea clubului HC Zalau va organiza la inceputul saptamanii viitoare o conferinta de presa in care va face o scurta analiza a acestui sezon si va prezenta lotul cu care se vor aborda urmatoarele doua sezoane. De asemenea, va fi prezentata si strategia clubului pentru urmatorul ciclu olimpic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus