Furtuna de ieri a produs pagube serioase în Sălaj Reviewed by CD on . În urma fenomenelor meteorologice periculoase de ieri, 28.05.2019, prin intermediul 112, au fost semnalate inundații în localităţile Jibou, Crişeni şi Biuşa. Po În urma fenomenelor meteorologice periculoase de ieri, 28.05.2019, prin intermediul 112, au fost semnalate inundații în localităţile Jibou, Crişeni şi Biuşa. Po Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furtuna de ieri a produs pagube serioase în Sălaj

Furtuna de ieri a produs pagube serioase în Sălaj

Furtuna de ieri a produs pagube serioase în Sălaj

În urma fenomenelor meteorologice periculoase de ieri, 28.05.2019, prin intermediul 112, au fost semnalate inundații în localităţile Jibou, Crişeni şi Biuşa. Pompierii din cadrul Secției Jibou împreună cu SVSU JIbou au intervenit astăzi 29.05.2019 pentru evacuarea apei din subsolurile, demisoluri sau beciurilor mai multor gospodării situate pe străzile Libertăţii (una), Stejarilor (două), Odorheiului (una) şi Izvorului (una) şi Crişan (una) din localitate.
Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la o solicitare primită prin numărul de urgenţă 112 pentru a îndepărta elemente de construcţie desprinse de pe acoperişul afectat al unui imobil.
Intervenţiile sunt în desfăşurare în Jibou pe strada Libertăţii. Garda Cehu Silvaniei intervine pentru a scoate apa din beciuri al unor locuinţe şi fântâni afectate din localitatea Biuşa, situaţia operativă din teren este în dinamică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus