Furt la un magazin din Ip. Hoțul a fost prins Reviewed by CD on . Un tânăr de 21 de ani, din comuna Ip, bănuit de comiterea unui furt din magazin, a fost prins de poliţişti. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub Un tânăr de 21 de ani, din comuna Ip, bănuit de comiterea unui furt din magazin, a fost prins de poliţişti. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furt la un magazin din Ip. Hoțul a fost prins

Furt la un magazin din Ip. Hoțul a fost prins

Furt la un magazin din Ip. Hoțul a fost prins

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Ip, bănuit de comiterea unui furt din magazin, a fost prins de poliţişti. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că tânărul de 21 de ani, din comuna Ip, a sustras dintr-un magazin de pe raza comunei, la data de 20 martie a.c., suma de 500 lei, cartele telefonice şi ţigări. Verificările efectuate pe poliţiştii Postului de Poliţie Ip au dus, miercuri, 26 martie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus