Fonduri europene nerambursabile pentru Zalău Reviewed by CD on . Au fost semnate două contracte de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru municipiul Zalău, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Au fost semnate două contracte de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru municipiul Zalău, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fonduri europene nerambursabile pentru Zalău

Fonduri europene nerambursabile pentru Zalău

Fonduri europene nerambursabile pentru Zalău

Au fost semnate două contracte de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru municipiul Zalău, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Unul pentru obiectivul de investiții, ”Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș, Str. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – etapa I creșa”, Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectiv specific 4.4 și altul pentru obiectivul de investiții ”Creșterea Eficienței Energetice a Blocurilor de Locuințe C, SB42, și 1B din Municipiul Zalău”, Axa 3 – Prioritatea de investiții 3.1 – Clădiri rezidențiale.
Valoarea totală a acestor două proiecte este de 6.734.503,61 lei.

”În cadrul programului de creștere a eficienței energetice au fost semnate contracte de finanțare pentru 22 de blocuri de locuințe, astfel un număr de 617 apartamente (familii) vor beneficia de un confort sporit și cheltuieli mai mici la întreținere, investiția fiind acoperită, în proporție de aproximativ 60 %, din fonduri europene nerambursabile și de la bugetul de stat.
Construirea creșei înseamnă 55 de locuri în plus, față de cele existente, pentru copiii cu vârsta între 1 și 2 ani din municipiu și pentru familiile care au nevoie de astfel de servicii. Am ținut cont de solicitările existente și am adus pe lista de priorități construirea acestui obiectiv.” a precizat, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus