Festivalul Cireșelor (Făgetu, ediția a II-a, 24-25 iunie) Reviewed by CD on . Primăria comunei Plopiș, Centrul de Informare și Marketing Turistic Plopiș, cu sprijinul partenerilor ADI Sălaj Plus, Facultatea de Științe Politice, Administra Primăria comunei Plopiș, Centrul de Informare și Marketing Turistic Plopiș, cu sprijinul partenerilor ADI Sălaj Plus, Facultatea de Științe Politice, Administra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Cireșelor (Făgetu, ediția a II-a, 24-25 iunie)

Festivalul Cireșelor (Făgetu, ediția a II-a, 24-25 iunie)

Festivalul Cireșelor (Făgetu, ediția a II-a, 24-25 iunie)

Primăria comunei Plopiș, Centrul de Informare și Marketing Turistic Plopiș, cu sprijinul partenerilor ADI Sălaj Plus, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – UBB, Fundația Social-Culturală CAMPP și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, organizează la Făgetu, comuna Plopiș, în 24 și 25 iunie 2017, a doua ediție a Festivalului Cireșelor.
Produse locale, obiecte de artizanat. Plimbări cu bicicleta și cu căruța. Expoziție de fotografii vechi din comună. Bunătăți din gastronomia locală: moșocoarne, tăieței de casă, polișneasc, găluște și câte și mai câte!
Ansamblul „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu invitatul special Ioan Dordoi.
Ansamblurile Salajka și Mala Salajka din Făgetu. Ansamblul Cerovina din Valea Cerului.
Petrecerea tinerilor.
Prezintă Emilia Borza-Șugar și Radu Moș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus