Femeie de 63 ani, din Gălășeni, violată de bărbat de 37 de ani Reviewed by CD on . La data de 7 mai 2018, poliţiştii din Cuzăplac au fost sesizați de către o femeie de 63 ani, din Gălășeni, care a declarant că în seara precedentă, a ieșit în c La data de 7 mai 2018, poliţiştii din Cuzăplac au fost sesizați de către o femeie de 63 ani, din Gălășeni, care a declarant că în seara precedentă, a ieșit în c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie de 63 ani, din Gălășeni, violată de bărbat de 37 de ani

Femeie de 63 ani, din Gălășeni, violată de bărbat de 37 de ani

Femeie de 63 ani, din Gălășeni, violată de bărbat de 37 de ani

La data de 7 mai 2018, poliţiştii din Cuzăplac au fost sesizați de către o femeie de 63 ani, din Gălășeni, care a declarant că în seara precedentă, a ieșit în curte să închidă anexele și un consătean, care trecea pe drum, a intrat în curte și a dus-o cu forța într-o grădină, unde a violat-o. După comiterea faptei bărbatul a dispărut de la domiciliu. Poliâiștii au început imediat cercetările și au aflat că bărbatul a plecat la munte, într-o comună din județul Cluj.

După un schimb de informații cu polițiștii clujeni, aceștia l-au reținut pe bărbatul de 37 de ani, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de viol. Instanța de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus