Exercițiu ISU la catedrala „Sfânta Vineri” din Zalău Reviewed by CD on . Joi, 23.11.2017, Detaşamentul de pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul Joi, 23.11.2017, Detaşamentul de pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Exercițiu ISU la catedrala „Sfânta Vineri” din Zalău

Exercițiu ISU la catedrala „Sfânta Vineri” din Zalău

Exercițiu ISU la catedrala „Sfânta Vineri” din Zalău

Joi, 23.11.2017, Detaşamentul de pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui incendiu la un lăcaş de cult (catedrala Sfânta Vineri din Zalău).
Scopurile principale urmărite ale exerciţiului au fost următoarele: verificarea capacităţii de intervenţie, a timpului de răspuns şi a modului de intervenţie în cazul unui incendiu la obiective de cult, antrenarea echipelor de căutare-salvare în modul de executare a intervenţiei în cadrul situaţiilor specifice, antrenarea servanţilor în condiţii de efort prelungit, în condiţii de pericol imminent, în portul mijloacelor de protecţie individuală.
În cadrul acţiunii alături de echipaje ale Detaşamentului de pompieri au participat şi trei voluntari ISU.
La ora 13.09.2017, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a debloca uşa unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Octavian Goga din municipiu. Pompierii au pătruns în apartament şi au găsit o persoană conştientă (un bărbat)care avea nevoie de îngrijiri medicale şi care a fost transportată de către echipajul SMURD la UPU Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus