Exercițiu comun efectuat de ISU Maramureș și ISU Sălaj Reviewed by CD on . Ieri, I.S.U. Maramureș a organizat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, în cooperare cu I.S.U. Sălaj, cu declanșarea Planului Roșu de intervenție, în loc Ieri, I.S.U. Maramureș a organizat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, în cooperare cu I.S.U. Sălaj, cu declanșarea Planului Roșu de intervenție, în loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Exercițiu comun efectuat de ISU Maramureș și ISU Sălaj

Exercițiu comun efectuat de ISU Maramureș și ISU Sălaj

Exercițiu comun efectuat de ISU Maramureș și ISU Sălaj

Ieri, I.S.U. Maramureș a organizat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, în cooperare cu I.S.U. Sălaj, cu declanșarea Planului Roșu de intervenție, în localitatea Ariniș . S-a simulat un accident rutier pe DJ 108D, care face legătura între localitățile Gârdani și Cehu Silvaniei. În urma accidentului au rezultat 15 victime, din care 8 au fost copii.
În cadrul acestui exercițiu, pe lângă forțele I.S.U. Maramureș, au participat și echipaje ale I.S.U Sălaj, I.P.J. Maramureș, S.A.J. Maramureș, I.J.J. Maramureș, voluntari ai Serviciului de Ajutor Maltez în România, sucursala Baia Mare și S.V.S.U. Ulmeni și Ariniș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus