Eveniment rutier pe DN 1F, în afara localității Sărmăşag Reviewed by CD on . Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, 3 septembrie a.c., ca urmare a producerii unui accident de circulație pe Drumul Național 1F, în afara Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, 3 septembrie a.c., ca urmare a producerii unui accident de circulație pe Drumul Național 1F, în afara Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Eveniment rutier pe DN 1F, în afara localității Sărmăşag

Eveniment rutier pe DN 1F, în afara localității Sărmăşag

Eveniment rutier pe DN 1F, în afara localității Sărmăşag

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, 3 septembrie a.c., ca urmare a producerii unui accident de circulație pe Drumul Național 1F, în afara localității Sărmăşag. Evenimentul s-a produs la ora 15.38.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Zalău-Satu Mare a efectuat o manevră de depăşire a unui autoturism, circulând pe sensul opus de mers, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 70 de ani, din comuna Mirşid. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara părţii carosabile şi a acroşat o femeie de 47 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, după care maşina a lovit un autoturism parcat regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto de 70 de ani şi a pietonului.

Participanţii la trafic au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus