Episcopia Sălajului derulează campania umanitară „Speranță pentru o mamă!” Reviewed by CD on . Cu binecuvântarea Presfinţitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, se desfășoară în bisericile din oraşele eparhiei campania umanitară „Speranță pentru o m Cu binecuvântarea Presfinţitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, se desfășoară în bisericile din oraşele eparhiei campania umanitară „Speranță pentru o m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Episcopia Sălajului derulează campania umanitară „Speranță pentru o mamă!”

Episcopia Sălajului derulează campania umanitară „Speranță pentru o mamă!”

Episcopia Sălajului derulează campania umanitară „Speranță pentru o mamă!”

Cu binecuvântarea Presfinţitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, se desfășoară în bisericile din oraşele eparhiei campania umanitară „Speranță pentru o mamă!”.
Obiectul campaniei de strângere de fonduri este acoperirea costurilor pentru tratamentul medical necesar unei mame din localitatea Ortelec.
Diagnosticată cu boala Wilson, o boală neurodegenerativă care a generat femeii de 40 de ani două paralizii până acum și care îi amenință grav viața, Florentina are nevoie de un tratament lunar în valoare de 2000 de lei pentru a putea ține sub control evoluția bolii. Tratamentul care îi este administrat nu poate fi decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Până în acest moment, s-a reuşit strângerea fondurilor necesare în vederea acoperirii cheltuielilor medicale pentru două luni de tratament.
Cei care doresc şi pot să se implice în această campanie umanitară sunt rugați să se adreseze Sectorului social din cadrul Episcopiei Sălajului sau preoţilor parohi din eparhie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus