Elevii din Ileanda, solidari cu victimele din ”COLECTIV” Reviewed by CD on . În solidaritate cu victimele incidentului de la clubul ''Colectiv'' elevii Liceului Tehnologic ''Ioachim Pop'' au organizat un proiect prin care își arată omagi În solidaritate cu victimele incidentului de la clubul ''Colectiv'' elevii Liceului Tehnologic ''Ioachim Pop'' au organizat un proiect prin care își arată omagi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevii din Ileanda, solidari cu victimele din ”COLECTIV”

Elevii din Ileanda, solidari cu victimele din ”COLECTIV”

În solidaritate cu victimele incidentului de la clubul ”Colectiv” elevii Liceului Tehnologic ”Ioachim Pop” au organizat un proiect prin care își arată omagiul pentru cei care au decedat în nefericitul eveniment. Pe lângă altarul în formă de inimă făcut din candele aprinse în faţa liceului, copiii care învaţă aici au demarat şi o campanie de strângere de fonduri pentru cei aflaţi în suferinţă, în urma tragediei din clubul bucureştean. În acest fel, din puţinul lor au contribuit la ajutorarea celor afectaţi în incendiu precum cei care locuiesc la oraş.

”Noi, elevii din Ileanda vrem sa arătăm unei lumi întregi ca emoția nu se simte doar în mediul urban și ca respectul și ajutorul își pot avea originea și la sat. În pozele atașate o sa observați mesajele noastre, pe lângă aceasta am demarat și o „mini-campanie” de strângere de fonduri pentru campania lansata de în media, in colaborare cu Crucea Roșie. Din puținul nostru încercăm sa dăruim speranța celor care au nevoie, incercam sa arătăm ca și transilvanenii au suflete de fratii și ca spiritualitatea noastră este plină de pietate pentru cei ce vor sa ajute”.

Ionuţ CĂLĂCEANU

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus