Elemente de muniţie găsite în Şimleu Silvaniei Reviewed by CD on . Sâmbătă în jurul prânzului, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru Sâmbătă în jurul prânzului, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elemente de muniţie găsite în Şimleu Silvaniei

Elemente de muniţie găsite în Şimleu Silvaniei

Elemente de muniţie găsite în Şimleu Silvaniei

Sâmbătă în jurul prânzului, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana mai multe elemente de muniţie găsite întâmplător de către un localnic în zona străzii Plopilor din Şimleu Silvaniei.
Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţiile ca fiind trei elemente muniţie aruncător de calibru 82 mm. Elementele au fost preluate, transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus