Dulciuri pentru copiii din Zalău, care au circulat azi cu autobuzul Reviewed by CD on . În fiecare an în data de 6 decembrie, Sfântul Nicolae - ocrotitorul copiilor, cunoscut pentru bunătatea și darurile oferite celor din jur, este sărbătorit prin În fiecare an în data de 6 decembrie, Sfântul Nicolae - ocrotitorul copiilor, cunoscut pentru bunătatea și darurile oferite celor din jur, este sărbătorit prin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dulciuri pentru copiii din Zalău, care au circulat azi cu autobuzul

Dulciuri pentru copiii din Zalău, care au circulat azi cu autobuzul

Dulciuri pentru copiii din Zalău, care au circulat azi cu autobuzul

În fiecare an în data de 6 decembrie, Sfântul Nicolae – ocrotitorul copiilor, cunoscut pentru bunătatea și darurile oferite celor din jur, este sărbătorit prin intermediul personajului legendar Moș Nicolae.

Pentru a face o bucurie copiilor din municipiul Zalău care au ales mijlocul de transport în comun după ce au terminat programul de la grădiniță/școală, conducerea și membrii Consiliului de Administrație ai Societății Transurbis SA Zalău au oferit celor mici câte o figurină de ciocolată, marcând astfel această zi de sărbătoare.

Acțiunea organizată de către reprezentanții SC Transurbis SA a înregistrat un real succes în rândul celor mici, copiii primind cu bucurie și zâmbete darul oferit.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus