Douăzeci de accidente de circulație cu părăsirea locului faptei, produse în acest an în județul Sălaj Reviewed by CD on . De la începutul anului şi până în prezent, pe raza județului Sălaj s-au înregistrat 20 de accidente de circulație în care autorii au părăsit locul faptei fără î De la începutul anului şi până în prezent, pe raza județului Sălaj s-au înregistrat 20 de accidente de circulație în care autorii au părăsit locul faptei fără î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Douăzeci de accidente de circulație cu părăsirea locului faptei, produse în acest an în județul Sălaj

Douăzeci de accidente de circulație cu părăsirea locului faptei, produse în acest an în județul Sălaj

Douăzeci de accidente de circulație cu părăsirea locului faptei, produse în acest an în județul Sălaj

De la începutul anului şi până în prezent, pe raza județului Sălaj s-au înregistrat 20 de accidente de circulație în care autorii au părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției sau a procurorului, aceștia fiind identificați ulterior. Dintre acestea, şapte accidente de circulaţie au fost grave, soldate cu un mort, cinci răniţi grav şi unul uşor, şi 13 accidente uşoare, soldate cu 13 răniţi.

Ultimul eveniment rutier de acest gen s-a produs marţi, 21 august a.c., la ora 22.22, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, pe sensul de mers Centru-Gară.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 75 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, pe sectorul de drum menţionat, a acroşat un pieton care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat la scurt timp.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus