Două persoane găsite decedate în Huseni și Ceaca Reviewed by CD on . Miercuri seara, la ora 21.10, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină pentru a debloca uşa unei case din localitatea Huseni. Pompierii ajunşi la faţa locu Miercuri seara, la ora 21.10, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină pentru a debloca uşa unei case din localitatea Huseni. Pompierii ajunşi la faţa locu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două persoane găsite decedate în Huseni și Ceaca

Două persoane găsite decedate în Huseni și Ceaca

Două persoane găsite decedate în Huseni și Ceaca

Miercuri seara, la ora 21.10, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină pentru a debloca uşa unei case din localitatea Huseni. Pompierii ajunşi la faţa locului au intrat în imobil şi au găsit o persoană în vârstă (o femeie de 85 de ani) care era decedată.
La ora 23.43, un echipaj SMURD de la Ileanda a fost solicitat să intervină pentru a salva un copil din localitatea Ceaca, comuna Zalha.
La sosirea paramedicilor, copilul în vârstă de 15 ani era în stop cardiorespirator. Au fost începute manevrele de resuscitare şi s-au continuat împreună cu un echipaj al ambulanţei sosit în sprijin, însă din nefericire fără rezultat, pacientul fiind declarat ulterior decedat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus