Două locuințe au luat foc aseară în Zalău și Someș Odorhei Reviewed by CD on . Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină marţi seara la ora 23.34, la un incendiu izbucnit la o locuinţă (construcţie improvizată) situată p Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină marţi seara la ora 23.34, la un incendiu izbucnit la o locuinţă (construcţie improvizată) situată p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două locuințe au luat foc aseară în Zalău și Someș Odorhei

Două locuințe au luat foc aseară în Zalău și Someș Odorhei

Două locuințe au luat foc aseară în Zalău și Someș Odorhei

Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină marţi seara la ora 23.34, la un incendiu izbucnit la o locuinţă (construcţie improvizată) situată pe strada Mihai Eminescu din municipiu.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (de la un mijloc de încălzit nesupravegheat sau supraîncălzit). Au ars diverse bunuri aflate în imobil.
Pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină marţi seara la ora 22.41 la un incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Someş Odorhei.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (de la un mijloc de încălzit supraîncălzit). Au ars acoperişul pe o suprafaţă de 65 mp, mobilier, uşi interioare şi un televizor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus