Două accidente grave produse în Sălaj Reviewed by CD on . Două accidente grave de circulaţie s-au produs în ultima zi a lunii ianuarie (31.01.2019), soldate cu rănirea gravă a două persoane. Primul eveniment s-a produs Două accidente grave de circulaţie s-au produs în ultima zi a lunii ianuarie (31.01.2019), soldate cu rănirea gravă a două persoane. Primul eveniment s-a produs Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două accidente grave produse în Sălaj

Două accidente grave produse în Sălaj

Două accidente grave produse în Sălaj

Două accidente grave de circulaţie s-au produs în ultima zi a lunii ianuarie (31.01.2019), soldate cu rănirea gravă a două persoane.

Primul eveniment s-a produs pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Mirşid, la ora 15.15. Un tânăr de 28 de ani, din Jibou, în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menţionat a accidentat un minor de 10 ani, care traversa drumul public, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului.

În aceeaşi zi, la ora 17.03, o adolescentă de 20 de ani, din comuna Plopiş, în timp ce conducea autoturismul prin localitate a accidentat grav o femeie de 59 ani care, în calitate de pieton, traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ambele cazuri, participanții la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus