Doi tieri din Jibou, anchetați de polițiști pentru distrugerea unor autoturisme Reviewed by CD on . Polițiștii jibouani au identificat joi, 8 februarie a.c., în jurul orei 11.30, doi adolescenți, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, ambii din Jibou, bănui Polițiștii jibouani au identificat joi, 8 februarie a.c., în jurul orei 11.30, doi adolescenți, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, ambii din Jibou, bănui Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tieri din Jibou, anchetați de polițiști pentru distrugerea unor autoturisme

Doi tieri din Jibou, anchetați de polițiști pentru distrugerea unor autoturisme

Doi tieri din Jibou, anchetați de polițiști pentru distrugerea unor autoturisme

Polițiștii jibouani au identificat joi, 8 februarie a.c., în jurul orei 11.30, doi adolescenți, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, ambii din Jibou, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de distrugere.

Din probatoriul administat în cauză s-a stabilit că în noaptea de 8 spre 9 ianuarie a.c., aceștia au distrus două autoturisme (elemente ale caroseriei și oglinzile retrovizoare), care aparțin unor bărbați din Jibou.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900 de lei și a fost recuperat în totalitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de distrugere, dar și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus