Doi răniți în urma unui incendiu produs în Aleuș Reviewed by CD on . Miercuri seara, la ora 20.50, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Aleuş. Cauza probabilă de incendiu Miercuri seara, la ora 20.50, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Aleuş. Cauza probabilă de incendiu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi răniți în urma unui incendiu produs în Aleuș

Doi răniți în urma unui incendiu produs în Aleuș

Doi răniți în urma unui incendiu produs în Aleuș

Miercuri seara, la ora 20.50, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Aleuş.
Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea de combustibil neadecvat pentru a aprinde focul din sobă (un bărbat de 44 de ani a folosit un solvent pentru a aprinde focul din sobă). În urma incendiului au rezultat două victime (un bărbat de 44 de ani care a suferit arsuri pe aproximativ 50% din corp şi o femeie de 66 de ani care a suferit arsuri pe aproximativ 30% din corp) care au fost transportate de către un echipaj SMURD şi un echipaj al ambulanţei la UPU SMURD Zalău. Au ars obiecte de mobilier (un scaun şi o canapea) şi alte bunuri dintr-o camera.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus