Doi minori au tâlhărit o femeie în Zalău Reviewed by CD on . În data de 8 martie a.c., ora 21.25, Poliţia fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 47 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la fapt În data de 8 martie a.c., ora 21.25, Poliţia fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 47 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la fapt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi minori au tâlhărit o femeie în Zalău

Doi minori au tâlhărit o femeie în Zalău

Doi minori au tâlhărit o femeie în Zalău

În data de 8 martie a.c., ora 21.25, Poliţia fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 47 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, o persoană cu faţa acoperită i-a smuls de pe umăr poşeta. Femeia a opus rezistenţă, însă cureaua genţii s-a rupt şi persoana a fugit. În geantă se aflau acte, carduri şi bani.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus, joi, 14 martie a.c., la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba de doi minori de 15 ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus