Deșeurile periculoase, în atenția polițiștilor sălăjeni Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Sălaj a efectuat în perioada 9-13 aprilie a.c., patru controale la sediul unor societăți Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Sălaj a efectuat în perioada 9-13 aprilie a.c., patru controale la sediul unor societăți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deșeurile periculoase, în atenția polițiștilor sălăjeni

Deșeurile periculoase, în atenția polițiștilor sălăjeni

Deșeurile periculoase, în atenția polițiștilor sălăjeni

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Sălaj a efectuat în perioada 9-13 aprilie a.c., patru controale la sediul unor societăți comerciale, de pe raza județului, specializate în comercializarea produselor de protecția plantelor.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat patru infracțiuni de neluarea măsurilor de eliminare totală ecologică a deșeurilor periculoase, faptă prevăzută și pedepsită de art. 98, alin. 5, lit. b, din O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului.

Exemplu:

La sediul uneia dintre societățile verificate a fost identificată cantitatea de 215 litri de produse de protecția plantelor care aveau termenul de valabilitate expirat. Întreaga cantitate de produse a fost indisponibilizată în vederea eliminării ecologice conform legislației în vigoare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus