De Paște nu au fost înregistrate incidente grave de ordine publică în Sălaj Reviewed by CD on . Polițiștii sălăjeni au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoare Polițiștii sălăjeni au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»De Paște nu au fost înregistrate incidente grave de ordine publică în Sălaj

De Paște nu au fost înregistrate incidente grave de ordine publică în Sălaj

De Paște nu au fost înregistrate incidente grave de ordine publică în Sălaj

Polițiștii sălăjeni au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 30 de infracțiuni, au aplicat peste 430 de sancțiuni contravenționale și au reținut 15 premise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

În perioada 6–9 aprilie a.c., 266 de poliţişti au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, polițiștii au efectuat patru acțiuni și au intervenit la 106 evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 30 de infracțiuni, din care 16 contra patrimoniului (infracțiuni de furt, distrugere etc), trei la regimul circulației rutiere, iar diferența au constituit alte fapte, și au prins în flagrant patru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Polițiștii au aplicat 107 sancţiuni contravenţionale, dintre care 84 la Legea 61/1991 a ordinii și liniștii publice, 17 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și șase la alte acte normative.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 331de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, din care șapte pentru consum de alcool, 112 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferența au constituit alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 152.952 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care opt pentru consum de alcool.

De asemenea, au fost retrase și opt certificate de înmatriculare.

În perioada Sărbătorilor Pascale nu s-au înregistrat evenimente grave.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus