Dat în urmărire națională și internațională, prins de polițiști în Zalău Reviewed by CD on . Un zălăuan de 36 de ani, condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare pentru înșelăciune a fost prins de polițiștii sălăjeni, pe raza municipiului Zalău. Polițiștii Un zălăuan de 36 de ani, condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare pentru înșelăciune a fost prins de polițiștii sălăjeni, pe raza municipiului Zalău. Polițiștii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dat în urmărire națională și internațională, prins de polițiști în Zalău

Dat în urmărire națională și internațională, prins de polițiști în Zalău

Dat în urmărire națională și internațională, prins de polițiști în Zalău

Un zălăuan de 36 de ani, condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare pentru înșelăciune a fost prins de polițiștii sălăjeni, pe raza municipiului Zalău.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, joi, 19 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Sălaj la data de 2.03.2016, pe numele unui bărbat de 36 de ani din Zalău.

Acesta este condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare pentru înșelăciune în formă continuată, faptă comisă în anul 2013. La data de 21 martie 2016 a fost dat în urmărire națională și internațională.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus