Cupa Văilor – reprogramată de autorităţi din cauza alegerilor! Reviewed by CD on . Competiția sportivă ”Cupa Văilor” a fost reprogramată pentru încă o săptămână. Inițial, evenimentul sportiv așteptat de către elevii din gimnaziu de pe Valea So Competiția sportivă ”Cupa Văilor” a fost reprogramată pentru încă o săptămână. Inițial, evenimentul sportiv așteptat de către elevii din gimnaziu de pe Valea So Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cupa Văilor – reprogramată de autorităţi din cauza alegerilor!

Cupa Văilor – reprogramată de autorităţi din cauza alegerilor!

Cupa Văilor – reprogramată de autorităţi din cauza alegerilor!

Competiția sportivă ”Cupa Văilor” a fost reprogramată pentru încă o săptămână. Inițial, evenimentul sportiv așteptat de către elevii din gimnaziu de pe Valea Someșului, trebuia să aibă loc în data de 23 mai.
Cum evenimentele politice sunt în plină desfășurare în întreaga Europă, iar la finele acestei săptămâni, și românii sunt chemați la urne pe 25 mai pentru a-și alege eurodeputații în Parlamentul European, s-a decis printr-un comunicat de la IȘJ Sălaj, reprogramarea întrecerii sportive „Cupa Văilor” pentru data de 30 mai.
Cupa Valea Someșului în acest an, se ține la Școala gimnazială din Șimișna, unde se așteaptă să participe, un număr de aproximativ 200 de elevi, din opt comune. Cupa Văilor este o competiție sportivă organizată pentru copiii de gimnaziu, în fiecare an, la care au loc diferite întreceri sportive, care la final, se lasă cu premii.
Directorul Instituției de învățământ al Școlii gimnaziale din Șimișna, Ioan Pop, a declarat pentru Transilvania-tv.ro, că la evenimentul sportiv al anului din județul Sălaj, vor fi și personalități de la centru. Printre ștabii de frunte ai județului care vor participa la Cupa Văilor, se numără prefectul judetuțui Sălaj Ionel Ciunt, fost elev al școlii din Șimișna, și el participant la această competiție. Inspectorul Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj Gheorghe Bancea și președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus