Corneliu Chișu, deputat în Parlamentul Canadei, în vizită la Prefectura Sălaj Reviewed by CD on . Prefectul judeţului, Ionel Ciunt, a primit azi, vizita lui Corneliu Chişu, fiul fostului prefect al judeţului Sălaj din perioada februarie 1946-iulie 1947 , Eug Prefectul judeţului, Ionel Ciunt, a primit azi, vizita lui Corneliu Chişu, fiul fostului prefect al judeţului Sălaj din perioada februarie 1946-iulie 1947 , Eug Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Corneliu Chișu, deputat în Parlamentul Canadei, în vizită la Prefectura Sălaj

Corneliu Chișu, deputat în Parlamentul Canadei, în vizită la Prefectura Sălaj

Corneliu Chișu, deputat în Parlamentul Canadei, în vizită la Prefectura Sălaj

Prefectul judeţului, Ionel Ciunt, a primit azi, vizita lui Corneliu Chişu, fiul fostului prefect al judeţului Sălaj din perioada februarie 1946-iulie 1947 , Eugen Chişiu. Domnia sa este deputat în Parlamentul Canadei din anul 2011.
În cadrul acestei întâniri, s-a discutat despre situaţia economico-socială a judeţului Sălaj dar şi despre posibilitatea stabilirii unor parteneriate între mediul de afaceri din Sălaj şi cel din Canada. În acest sens, la sfârşitul anului curent sau cel mai târziu la începutul anului următor, domnul Corneliu Chişu intenţionează să organizeze vizita în judeţul Sălaj a unui grup de oameni de afaceri din Canada, pentru a identifica potenţiale domenii de investiţii.
De asemenea, cu acest prilej domnul Corneliu Chişu a împărtăşit din experieţa domniei sale acumulată în administraţia şi democraţia din Canada.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

  • Radu Badea

    Romanul “patriot” Corneliu Chisu a organizat in dec 1989 in Toronto demonstratii pentru retrocedarea Transilvaniei catre Ungaria. De asemenea emisiunea saptamanala Moldova TV produsa de el era vorbita numai in limba rusa cu doua exceptii: “buna ziua” la inceput si “la revedere” la sfarsit. Curat “patriot”!

    Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus