Conferință și lansare de carte scrisă de Dan Puric, azi la Zalău (ora 18) Reviewed by CD on . Dan Puric va susține azi de la ora 18 o conferință la Zalău, în sala Billiant Parc din Grădina Poporului. Cu acest prilej va fi lansată și noua carte a maestrul Dan Puric va susține azi de la ora 18 o conferință la Zalău, în sala Billiant Parc din Grădina Poporului. Cu acest prilej va fi lansată și noua carte a maestrul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Conferință și lansare de carte scrisă de Dan Puric, azi la Zalău (ora 18)

Conferință și lansare de carte scrisă de Dan Puric, azi la Zalău (ora 18)

Conferință și lansare de carte scrisă de Dan Puric, azi la Zalău (ora 18)

Dan Puric va susține azi de la ora 18 o conferință la Zalău, în sala Billiant Parc din Grădina Poporului. Cu acest prilej va fi lansată și noua carte a maestrului Dan Puric, „Despre sufletul românesc”. Evenimentul are caracter caritabil și reprezintă un sprijin adus Mănăstirii „Sf. Ioan Iacob Hozevitul” de la Piatra Craiului, banii strânși urmând să fie donați așezământului monahal pentru a susține construcția noii biserici.
Mănăstirea „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” este situată pe raza localității Bucea, în dreptul Popasului Piatra Craiului. Așezământul monahal a fost înființat în anul 1995, cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Mitropolit Bartolomeu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus