Condamnat la trei ani de închisoare pentru viol Reviewed by CD on . Bărbatul de 45 de ani, Feher Petru, din Bocşa, acuzat de viol, a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare în regim de detenţie, precum şi interzice Bărbatul de 45 de ani, Feher Petru, din Bocşa, acuzat de viol, a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare în regim de detenţie, precum şi interzice Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnat la trei ani de închisoare pentru viol

Condamnat la trei ani de închisoare pentru viol

Condamnat la trei ani de închisoare pentru viol

Bărbatul de 45 de ani, Feher Petru, din Bocşa, acuzat de viol, a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare în regim de detenţie, precum şi interzicerea unor drepturi. Soluţia a fost pronunţată zilele trecute de către magistraţii Judecătoriei Zalău,însă nu este definitivă.Poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.
Feher se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj de la începutul lunii septembrie, după ce, în dimineaţa zilei de 2 septembrie, infracţiunea comisă de acesta a fost sesizată oamenilor legii de către un bărbat din Zalău.
Zălăuanul le-a spus poliţiştilor că a avut loc o spargere în localitatea Bocşa, în cursul nopţii de 1 spre 2 septembrie. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, echipajul ajuns la faţa locului a stabilit faptul că în noaptea respectivă, în jurul orei 3, o persoană necunoscută a pătruns prin spargerea unui geam de la uşa de acces în locuinţa Mariei M., în vârstă de 79 ani, din comuna Bocşa şi, prin constrângere, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.
În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, suspectul a fost identificat în persoana lui Petru Feher de 45 ani, din localitate. Bărbatul a fost reţinut în arestul IPJ Sălaj, iar în cursul zilei de 3 septembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, violare de domiciliu şi distrugere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus