Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă din Sălaj Reviewed by CD on . Astăzi, 05 iunie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat Concursurile Serviciilor Profesioniste Astăzi, 05 iunie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat Concursurile Serviciilor Profesioniste Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă din Sălaj

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă din Sălaj

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă din Sălaj

Astăzi, 05 iunie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, la sediul unităţii şi la stadionul municipal Zalău.
Scopul concursului a fost dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.
Aceste concursuri au fost formate din următoarele probe: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 m, ştafeta 4×100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, fiind înscrise trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Zalău, Secţiilor de pompieri Şimleu Silvaniei şi Jibou. Cei mai buni dintre salvatori au primit diplome.
După desfăşurarea probelor prima poziţie şi-au adjudecat-o pompierii Secţiei Jibou, urmaţi de pompierii Detaşamentului Zalău şi ultima poziţie a fost ocupată de pompierii Secţiei Şimleu Silvaniei. Comanda inspectoratului a felicitat echipajele pentru pregătirea de care au dat dovadă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus