Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor” a ajuns la ediţia a VIII-a Reviewed by CD on . Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor”, ediţia a VIII-a face parte din suita manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a Eroilor. Concursul este organizat de In Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor”, ediţia a VIII-a face parte din suita manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a Eroilor. Concursul este organizat de In Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor” a ajuns la ediţia a VIII-a

Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor” a ajuns la ediţia a VIII-a

Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor” a ajuns la ediţia a VIII-a

Concursul “Eroi sălăjeni şi faptele lor”, ediţia a VIII-a face parte din suita manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a Eroilor.
Concursul este organizat de Instituţia Prefectului – Judeţul Sălaj în parteneriat cu Centrul de Cultură şi Artă al Județului Sălaj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Biblioteca Judeţeană ”I.S. Bădescu”, Direcţia Judeţenă Sălaj a Arhivelor Naționale, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău și Asociaţia Cultul Eroilor ”Regina Maria” – Filiala Sălaj.
Concursul se adresează elevilor de gimnaziu și liceu şi constă într-o lucrare scrisă în condiţii de olimpiadă (eseu), sub supravegherea juriului, în Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene. Candidaţii nu vor avea acces la surse de inspiraţie pentru că un accent deosebit se pune pe creativitatea elevilor.
Înscrierea se va face prin transmiterea datelor de identificare, nume, prenume, şcoala, clasa, localitatea şi număr de telefon la adresa de e-mail concurs@prefecturasalaj.ro
Data limită pentru înscrierea în concurs este 22 mai, ora 13.00.
Anul acesta concursul se va desfăşura în memoria a două personalităţi marcante ale judeţului Sălaj. Prima personalitate este Ioan Deleu, redactor, director de ziar, primar, secretar general al Prefecturii Sălaj, de la naşterea căruia se împlinesc 140 de ani.
A doua personalitate este Teofil Dreptate, general al Armatei Române, veteran de război, de la trecerea căruia în neființă a trecut un an.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus