Concurs de chitară la Zalău Reviewed by CD on . Liceul de Artă „Ioan Sima”, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, organizează în perioada 18-19 noiembrie 2017, ediția I a Concursulu Liceul de Artă „Ioan Sima”, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, organizează în perioada 18-19 noiembrie 2017, ediția I a Concursulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concurs de chitară la Zalău

Concurs de chitară la Zalău

Concurs de chitară la Zalău

Liceul de Artă „Ioan Sima”, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, organizează în perioada 18-19 noiembrie 2017, ediția I a Concursului de chitară clasică de la Zalău.
Concursul și Festivitatea de premiere se vor desfășura în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.
Avem certitudinea participării unui număr de 30 de concurenți din țară din județele: Cluj, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Mureș, Botoșani, Alba și Sălaj.
Juriul concursului va fi alcătuit din personalități ale chitarei clasice care și-au confirmat valoarea de-a lungul timpului, atât prin participarea în diferite comisii de evaluare, precum și prin rezultatele deosebite obținute cu elevii la majoritatea concursurilor importante din țară și străinătate. Este vorba despre lect. univ. dr. Ștefan Trifan de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, prof. Pop Valentin de la Liceul de Artă „Tudor Jarda” din Bistrița și prof. Dragoș Tudor de la Liceul de Artă din Alba Iulia.
Scopul principal al acestui concurs este acela de a promova adevăratele valori, precum și acela de a aduce mai aproape de Zalău, pentru prima dată, chitara clasică.
În data de 18 noiembrie 2017, începând cu ora 9, va avea loc Concursul de chitară va cuprinde cinci categorii de vârstă, după cum urmează:
· Categoria I: născuţi în 1 ianuarie 2007 sau mai târziu
· Categoria II: născuţi în 1 ianuarie 2005 sau mai târziu
· Categoria III: născuţi în 1 ianuarie 2003 sau mai târziu
· Categoria IV: născuţi în 1 ianuarie 2001 sau mai târziu
· Categoria V: născuţi în 1 ianuarie 1999 sau mai târziu
Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda Locul I, Locul II și Locul III, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute.
În data de 19 noiembrie 2017, ora 11, va avea loc Festivitatea de premiere și Gala laureaților.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus