Comisarul european Corina Crețu, în vizită la Zalău Reviewed by CD on . Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit luni, 18 septembrie, cu comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu și ministrul delegat p Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit luni, 18 septembrie, cu comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu și ministrul delegat p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Comisarul european Corina Crețu, în vizită la Zalău

Comisarul european Corina Crețu, în vizită la Zalău

Comisarul european Corina Crețu, în vizită la Zalău

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit luni, 18 septembrie, cu comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu și ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb. Vizita în municipiu a celor două doamne a debutat printr-o întâlnire cu oficialitățile locale și județene, la sediul Consiliului Județean Sălaj, după care au participat la dezbaterea publică intitulată “Dialog cu cetățenii”, care a avut loc în Sala Teatru din Clădirea Transilvania.

“Mulțumesc doamnei comisar european, Corina Crețu și doamnei ministru, Rovana Plumb, pentru că și-au dedicat ziua de astăzi problemelor privind absorbția fondurilor europene pentru comunitatea din Zalău și pentru cetățenii județului Sălaj. Cred că sunt personalitățile cele mai potrivite cu care să poți discuta despre proiecte europene, despre fonduri europene și mai cred că dacă vom găsi soluții la problemele pe care le-am discutat la întâlnirea din prima parte a zilei de la Consiliul Județean, la întâlnirea din această sală, vom reuși să creștem procentul de absorbție a fondurilor europene, aceasta având, desigur, ca țintă creșterea nivelului de trai și reducerea gradului de sărăcie în comunitățile din România. Distinse doamne, vă rog să acceptați din partea cetățenilor municipiului Zalău pe care îi reprezint la această întâlnire câte un buchet de flori și un souvenir, care să vă amintească de ziua de astăzi și de Zalău” a declarat Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus