Coliziune între un autoturism și o căruță pe DN 1H Reviewed by CD on . La data de 31 decembrie 2018, în jurul orei 17.00, pe Drumul Național 1H, un bărbat de 45 ani, din comuna Surduc, în timp ce conducea autoturismul s-a angajat î La data de 31 decembrie 2018, în jurul orei 17.00, pe Drumul Național 1H, un bărbat de 45 ani, din comuna Surduc, în timp ce conducea autoturismul s-a angajat î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Coliziune între un autoturism și o căruță pe DN 1H

Coliziune între un autoturism și o căruță pe DN 1H

Coliziune între un autoturism și o căruță pe DN 1H

La data de 31 decembrie 2018, în jurul orei 17.00, pe Drumul Național 1H, un bărbat de 45 ani, din comuna Surduc, în timp ce conducea autoturismul s-a angajat în depășirea unui vehicul cu tracțiune animală, care circula în fața sa, moment în care conducătorul atelajului, un bărbat de 48 ani, din Surduc, a efectuat virajul la stânga, fără să semnalizeze și fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului și a pasagerului din vehicul, un minor de 12 ani.

Atât conducătorul autoturismului, cât și conducătorul vehiculului, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus