Colaborare cu rezultate notabile între Jandarmeria Sălăjeană şi AJVPS Sălaj Reviewed by CD on . De la începutul anului 2016 şi până în prezent, atât independent cât şi împreună sau la sesizarea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj De la începutul anului 2016 şi până în prezent, atât independent cât şi împreună sau la sesizarea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Colaborare cu rezultate notabile între Jandarmeria Sălăjeană şi AJVPS Sălaj

Colaborare cu rezultate notabile între Jandarmeria Sălăjeană şi AJVPS Sălaj

Colaborare cu rezultate notabile între Jandarmeria Sălăjeană şi AJVPS Sălaj

De la începutul anului 2016 şi până în prezent, atât independent cât şi împreună sau la sesizarea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj, jandarmii sălăjeni au constatat un număr de 4 contravenţii în valoare totală de 1500 lei la legea 407/2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic şi un număr de 91 contravenţii în valoare totală de 14400 lei la Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Totodată, în perioada amintită, au fost constatate şi un număr de 11 infracţiuni la O.U.G. nr. 23/3008 pentru diverse fapte de braconaj piscicol.
În acest context, vineri, 10 martie 2017, în cadrul evenimentului festiv „Balul Asociaţiei”, organizat de A.J.V.P.S. Sălaj, jandarmii sălăjeni au fost onoraţi cu diploma de excelenţă „Pentru sprijin şi colaborare deosebită în munca de combatere a braconajului piscicol şi cinegetic”. Prezent la eveniment, mr. Tăut Dan, ofiţer în cadrul compartimentului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, a primit distincţia în numele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus