Clujean prins în Gîrbou, cu lemne tăiate ilegal Reviewed by CD on . Un echipaj de jandarmerie, ce se afla în misiune specifică de prevenire şi combatere a delictelor silvice, a depistat joi, 17 septembrie, un bărbat care a tăiat Un echipaj de jandarmerie, ce se afla în misiune specifică de prevenire şi combatere a delictelor silvice, a depistat joi, 17 septembrie, un bărbat care a tăiat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Clujean prins în Gîrbou, cu lemne tăiate ilegal

Clujean prins în Gîrbou, cu lemne tăiate ilegal

Clujean prins în Gîrbou, cu lemne tăiate ilegal

Un echipaj de jandarmerie, ce se afla în misiune specifică de prevenire şi combatere a delictelor silvice, a depistat joi, 17 septembrie, un bărbat care a tăiat ilegal material lemnos nemarcat silvic, dintr-o pădure din apropierea localităţii Popteleac, comuna Gîrbou. Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe M.M. de 37 de ani, din Dej, judeţul Cluj, care a tăiat fără drept, cu ajutorul unui motofierăstrău mecanic, doi arbori nemarcaţi din specia „tei” cu diametre de 47, respectiv 49 centimetri. După inventarierea şi cubarea materialului lemnos tăiat ilegal, s-a stabilit cantitatea de doi metri cubi, care a fost ridicată de la făptuitor şi predată reprezentantului Ocolului Silvic, acesta urmând a stabili şi valoarea prejudiciului.
În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 108 şi art. 110 din Legea 46/2008 Codul Silvic. Dosarul cu actele de sesizare urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus